El Govern nomena la balaguerina Mireia Borrell nova directora de Relacions Exteriors

 width=ACN Barcelona.- El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Mireia Borrell com a nova directora de Relacions Exteriors. Nascuda a Balaguer el 1985, Borrell és doctora en Economia política europea per l’European Institute de la London School of Economics (LSE). Va cursar la llicenciatura d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i el màster en Economia política europea a l’European Institute de la LSE. Abans d’assumir el càrrec de directora general de Relacions Exteriors, ha estat professora d’Economia política d’Europa a la LSE, fent classes d’Economia política dels estats del benestar europeus i de Representació d’interessos i política econòmica a Europa. Ha estat guanyadora de l’European Institute’s Class Teacher Award 2018. Ha codissenyat i coorganitzat el seminari Very Applied Methods al European Institute de la LSE.

Ha estat també investigadora postdoctoral a la University of Oxford, en un programa de polítiques socials per a famílies del Regne Unit, i va ser auditora junior a Ernst & Young a Barcelona. Va tenir una beca a la Direcció General de Polítiques Internes del Parlament Europeu, al Comitè de Desenvolupament Regional. Ha estat ponent convidada al Glasgow Economic Forum 2018.

És editora i col·laboradora de la revista digital d’afers econòmics i socials Ekonomicus, i també autora i coautora de diverses publicacions sobre economia social, salut pública, benestar i família i comerç.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.