Ramona Gabriel i Toni Moreno ultimen els detalls per l’Absa Cape Epic de Sud-àfrica

624 km i prop de 16.700 metres de desnivell positiu acumulat. Això és el que els hi espera a Ramona Gabriel i Toni Moreno durant la seva participació a l’ ABSA Cape Epic de Sud-Àfrica que es disputarà entre els dies 17 i 24 de març.

Es tracta d’unes de les competicions de BTT més dures del món on hi participen els millors ciclistes del panorama de la bicicleta de muntanya i per la qual entrenen des del passat mes de desembre.  Una cursa per parelles on tots dos integrants esperen poder complementar-se a la perfecció.

Serà el debut de Ramona Gabriel en aquesta competició i la segona participació de Toni Moreno que ja la va realitzar l’any passat. Per Moreno però la participació d’enguany es especial

Gabriel i Moreno ja són un clàssic en competicions d’alt nivell competitiu de tot e món, tos dos s’han convertit en referents lleidatans a la Titan Desert, una de les curses de muntanya més mediatiques del planeta i que Ramona Gabriel ha pogut guanyar en dos ocasions. Tot i l’experiència d’aquest binomi pel desert del Marroc a Sud –Àfrica saben que les etapes seran totalment diferents.

L’experiència de els dos ciclistes ha fet que l’organització els consideri com una dels equips preferits per ocupar els llocs d’honor a la classificació, els lleidatans però tenen molt clar que les etiquetes de favorits no són garantia de res i una cursa d’aquestes caracterítiques la marquen molts altres factors.

A començament d’aquesta setmana la parella viatjarà cap Sud-Àfrica on el dia 17 començaran una nova aventura sobre rodes, el Tour de les BTT espera a aquest dos lleidatans.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.