Francisco Garcia reafirma que la renúncia a l’alcaldia és estrictament per motius laborals

Francisco Garcia ha oficialitzat aquest matí, en un ple extraordinari, la renúncia al càrrec d’alcalde que va comunicar per sorpresa el passat dimarts a la nit a través d’una nota de premsa.

El fins avui alcalde de Ponts ha reiterat, tal i com va esmentar en el comunicat, que la renúncia ha estat per motius únicament professionals. Segons Garcia, la dimissió al com alcalde és una decisió que contemplava des del passat més d’Abril i que en cap cas té motius polítics tal i com havia remarcat el partit de l’oposició, el partit demòcrata, a través d’un comunicat poques hores després de la renúncia.

Un cop acabat el ple de renúncia el Partit demòcrata de Ponts en veu d’Eladi Piqué degut a l’absència per motius professionals de la cap l’oposició MªAntònia Pubill, ha reiterat que creuen que darrera de la dimissió hi ha motius polítics.

En aquest sentit, Garcia i la nova alcaldessa en funcions MªAlba Bassomba han assegurat que el pròxim divendres l’Ajuntament de Ponts signarà el decret de suport al referèndum i han manifestat que si no s’havia fet fins ara era per petició expressa de la nova alcaldessa.

Properament es notificaran els canvis a la junta electoral central i es procedirà a realitzar el ple d’investidura de la nova alcaldessa i del nou regidor per part d’esquerra, Josep Tarragona.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.