Foradada acollirà la 6a edició de la Copa Noguera el proper 15 d’abril

El pavelló poliesportiu de Foradada serà l’escenari de la 6a edició de la Copa Noguera el proper dilluns 15 d’abril coincidint amb l’inici de les vacances escolars de Setmana Santa. Es tracta d’un campionat multiesportiu amateur per a nois i noies de la comarca de la Noguera d’entre 15 i 29 anys organitzat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera. Durant el torneig, equips formats entre 3 i 5 persones, hauran de competir en un total de cinc disciplines bàsquet, futbol, voleibol, bàdminton i bitlles.

Aquesta trobada esportiva forma part de les activitats de caire esportiu i foment dels hàbits saludables que organitza el Consell Comarcal de la Noguera al llarg de l’any. El campionat vol ser un punt de trobada del jovent de la comarca i impulsar esports considerats com a minoritaris.

Les tres primeres edicions de la Copa Noguera es van celebrar a Balaguer i aquest és el tercer any que el campionat és itinerant després de fer parada a Penelles i Gerb. Aquesta és una bona formula per potenciar els petits municipis de la comarca i mostrar al jovent el potencial de cada indret.

Els participants seran obsequiats amb una samarreta i l’equip guanyador de la 6a edició de la Copa Noguera serà premiat amb un val de 300 euros en material esportiu que es podrà adquirir en qualsevol establiment de la comarca de la Noguera.

Les inscripcions es poder realitzar a través del web de l’oficina jove fins el proper 9 d’abril amb un preu simbòlic que inclou el dinar.

www.noguerajove.cat 


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.