Finalitza el taller per aprendre a ballar “La Galop de Balaguer”

Èxit de participació al segon i definitiu taller per aprendre a ballar el ball de La Galop de Balaguer. Desenes de persones es van congregar aquest dimecres a la plaça del museu per aprendre a ballar aquesta dansa popular que ara el consistori balaguerí juntament amb el museu de la Noguera s’han proposat recuperar juntament amb altres festes populars com ja es va posar de manifest amb el carnaval dels congres. Per l’equip del govern aquestrd tradicions doten de particularitat les festes locals que ajuda a diferenciar-les d’altres festes del territori.

Per l’alcalde del municipi les tradicions populars com la dansa de La Galop de Balaguer són un element participatiu que ajuda aflorar el sentiment col·lectiu de ciutat dels veïns del municipi.

Aquest va ser el darrer taller per aprendre a ballar la Dansa de La Galop del que se’n farà una ballada massiva el dia 16 de setembre a partir de la 13 del migdia. L’orígen de la dansa ha donat també el nom al vermut dels enamorats activitats que acompanyarà la ballada popular del dia 16 a la plaça mercadal.


Informa: Miquel A. Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.