Finalitza el programa de formació #YouthCanDoIt impulsat per l’empresa Kolau

Aquest divendres s’ha fet entrega al CEI de Balaguer dels diplomes als participants  del programa de formació YouthCanDoIt, programa impulsat pel balaguerí Danny Mola, creador de l’empresa californiana Kolau. Jordi Ignasi Vidal, alcalde de Balaguer, valora molt positivament l’experiència de realitzar aquest curs a Balaguer i agraeix la implicació de Danny Mola en aquest curs que espera que tingui continuïtat a la capital de la Noguera.

En total han acabat el programa 11 alumnes, dels quals alguns han sortit amb un contracte laboral com és el cas del Jordi, que en els pròxims  dies començarà a treballar a l’empresa Kolau, promotora del curs. Per aquest alumne l’experiència tot i la seva duresa ha estat molt satisfactòria.

La resta d’alumnes que han finalitzat del curs, realitzaran pràctiques en empreses catalanes tutelades per professionals del sector. El curs també ha posat en contacte als alumnes amb professionals del sector, que ha permès obrir-los les portes al món laboral.

El programa que va començar el passat març ha finalitzat amb bons resultats, amb 11 alumnes preparats per treballar en el món de la programació i amb pronòstics de què el programa de tingui  continuïtat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.