Comença el programa #YouthCanDoIt a Balaguer

Una trentena d’alumnes de Balaguer han iniciat aquest dilluns les classes del programa YouthCanDoIt impulsat per l’empresa californiana Kolau.

En el seu primer dia de classe al Centre d’empreses innovadores els alumnes han estat rebuts pel creador de l’empresa i coordinador del programa Danny Mola,  a través de videoconferència, l’alcalde de la ciutat Jordi Ignasi Vidal i la regidora d’empresa Ester Guarné.

Els curs es divideix en 4 mesos de formació en programació i 2 mesos de pràctiques, els millors alumnes de la programa es guanyaran el dret de realitzar aquest període pràctic a l’empresa impulsora de programa de manera remunerada. Danny Mola ha destacat que un cop acabada la formació els alumnes tindran les competències necessàries per treballar en el món de la programació, un sector on, segons el propi Mola, a Europa hi haurà una demanda de 950.000 programadors l’any 2020.

El curs tindrà una durada de 6 mesos i està dirigida joves en situació d’atur. Durant la benvinguda, Jordi Ignasi Vidal alcalde de la ciutat ha destacat l’ oportunitat que suposa pels joves aturats una curs d’aquestes característiques en una ciutat on la dada d’atur s’aproxima al 20%.

La formació dels joves anirà a càrrec d’un equip de professorat format per enginyers de programació voluntaris de parla anglesa, espanyola i catalana amb àmplia experiència en el sector.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.