Finalitza la formació de prevenció de riscos laborals del dispositiu ‘Som barri’

Es tracta d’un dispositiu del programa ‘Treball als barris’ subvencionat pel SOC

Aquest dijous al matí s’han entregat els certificats a les persones que han completat la formació en prevenció de riscos laborals en construcció. Aquest curs forma part del  programa Treball als barris en el seu dispositiu ‘Som Barri’. Una quinzena d’alumnes han completat un curs de 60 hores en aquesta matèria que ha complementat una formació pràctica de 6 hores en construcció i pintura que es va realitzar el passat mes de maig.

A diferència d’altres anys es tracta d’una formació mitjana amb dos mòduls en els que per primer cop es realitza una curs sobre la seguretat en l’entorn laboral del món de la construcció.

El curs ha estat impartit per un professional de l’empresa Teixidó Associats . El dispositiu ‘Som barri’ forma part del programa ‘Treball als barris’ subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb l’objectiu de donar suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social.

Dins del mateix dispositiu, ara els participants, comencen una nova tasca amb l’objectiu d’entrar al món laboral.

El dispositiu ha atès, des de la seva implementació, 58 persones amb prop del 50% dels participants inserits sociolaborament.

Informa: Oriol Gordillo i M. Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.