Finalitza la 4a edició del concurs “Flors als Balcons”

Pròximament s’anunciaran els guanyadors de les quatre categories

Foto: @medibalaguer

Més de cinquanta balcons, jardins i aparadors de la ciutat de Balaguer s’han guarnit en els últims dies per embellir la ciutat i participar en la nova edició del concurs Flors als Balcons. Ahir al matí el jurat, format per persones vinculades amb el sector de la jardineria, la floristeria i de l’organització, va visitar els cinc finalistes de cada categoria. Els criteris que han valorat són: l’harmonia, el color, l’originalitat, el disseny i la varietat d’espècies. Aquest any, no només es premiarà la participació concreta al concurs sinó que es tindrà en compte els participants que durant tot l’any ajuden a envellir la ciutat.

En les categories de balcons i jardins hi ha tres premis: per al primer classificat un xec regal de 150 € per gastar en els establiments col·laboradors , 100 € per al segon classificat i 50 € per al tercer classificat. En la Categoria d’aparadors de botigues o establiments públics hi haurà un únic guanyador. El premi serà de 150 € per gastar en les floristeries col·laboradores i també una flaca publicitària a Ràdio Balaguer durant dues setmanes.

L’organització comunicarà el veredicte i lliurarà els guardons el pròxim 15 de juny de 2021 a les 20:00 hores a la Sala d’Actes de la Casa de la Paeria de Balaguer.


Informa: Redacció

2 comentaris

  • Rosa Rodriguez Mestres

    A fruites i verdures Baldomà, no ha vingut ningú del ajuntament a veure els aparadors!!

  • Rosa Rodriguez Mestres

    No ha vingut ningú de la organització a visitar la nostra botiga!!

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.