Finalitza amb èxit la 5ª edició de la cursa Dúgol D’Algerri

• La cursa ha adoptat diferents modalitats: Cursa de 10 kilòmetres, cursa de 5 kilòmetres i caminada popular.

Aquest diumenge al matí s’ha donat per finalitzada la 5ª edició de la Cursa del Dúgol D’Algerri, amb totes les modalitats que aquest any adoptava.

A les 9.30 del matí s’ha donat la sortida des del carrer Portal. L’arribada s’ha fet al mateix lloc de sortida i s’ha tancat un cop acabada la cursa. El format d’aquesta estarà̀ subjecta al protocol antiCOVID de la setmana anterior a l’esdeveniment esportiu.

En tot moment s’han seguit els protocols de seguretat que l’organització havia garantit per tots els participants a la cursa. Cada participant es feia responsable de la normativa vigent del reglament. L’ús de la mascareta era obligatori en totes les zones, excepte durant la cursa i la sortida s’ha fet en grups de màxim 6 persones i mantenint la distancia de seguretat.

En els 10 kilòmetres, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Sancho Ayala (FONDISTES SOLSONES) amb un temps total de 38.17, seguit de Juanma Fernández (C.A. ARCOIRIS) amb un temps de 38.54 i en el tercer lloc Fran Carillo (AA XAFATOLLS) amb un temps total de 39.45. En l’apartat femení Rosa Mari Carulla (ALTAN RUN) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 42.15, seguida de l’independent Anna Artal amb 47.23 i de Nerea Tenorio (FONDISTES SOLSONES) en tercer lloc amb un temps de 48.21.  El recorregut ha set bastant exigent per la Serra Llarga, calia superar dos desnivells importants tant en el quilòmetre 3 com en el 6,5. Era indispensable estar en bon estat de forma. El traçat es donava per camins de terra en bon estat.

En la Cursa dels 5 kilòmetres, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió José Antonio Araujo (AD.MARATHON) amb un temps total de 17.55, seguit de Genís Alías (AA XAFATOLLS) amb 18.11 i de Alexandre Tassies (CE LINYOLA-ALTAN) amb 18.27. En l’apartat femení la campiona Ruth Martí  s’ha imposat amb un temps de 21.23, seguida de Natàlia Bernat (RUNNER’S BALAGUER) amb 22.59 i de Sandra Borda (AA XAFATOLLS) amb 24.13. El recorregut era exigent per la Serra Llarga amb una forta ascensió a partir dels 500 metres per després descendir a partir del quilòmetre 3. El traçat també es donava per camins asfaltats i de terra en bon estat.

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.