Fi dels tallers de salut dental del Consell Comarcal i l’Institut Dental la Noguera

Els alumnes de l’escola de Preixens han estat els encarregats de tancar el curs 2018-2019 dels tallers de salut bucodental impartits per professionals de l’Institut Dental la Noguera.

Els alumnes de l’escola de Preixens han estat els encarregats de tancar el curs 2018-2019 dels tallers de salut bucodental impartits per professionals de l’Institut Dental la Noguera amb la col·laboració del Consell Comarcal. Aquest ha estat el 4t any que aquests tallers recorren la comarca amb l’objectiu de transmetre hàbits saludables als més petits i s’espera que tinguin continuïtat en els propers cursos.

Amb el conte de la Dent Feliç la Susana ha explicat als més petits com tenir cura de la seva higiene bucodental per prevenir patologies com les càries i la Estefania els ha ensenyat la freqüència i la bona tècnica del raspallat.

Els més grans han après també com tenir una bona higiene bucodental incidint en aspectes més complexos.

Els alumnes han estat obsequiats amb un diploma que acredita la seva participació en aquest taller i un kit complet d”higiene dental. En finalitzar la sessió però, no pot faltar una gran fotografia en família.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.