Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) vol eliminar els passos a nivell de Térmens

Ja han iniciat els tràmits per clausurar el primer, el que es creua amb la carretera C-13

Ferrocarrils de la Generalitat ha iniciat els tràmits per la supressió del pas a nivell ubicat a la carretera c13, al seu pas per Térmens, pertinent a la línia Lleida-La Pobla. Es tracta d’una primera acció que a la llarga, i segons ferrocarrils, ha d’acabar clausurant tots els passos a nivell del municipi.

Els veïns afectats s’oposen a la mesura i l’Ajuntament ja fa temps que treballa en buscar solucions. La seva alcaldessa, Concepció Cañadell, explica que han presentat al·legacions per l’obra de la C-13, donant dues alternatives per reduir el trànsit del poble i evitar el tancament del pas a nivell.

El grup de l’oposició ha emès aquesta setmana un comunicat dient que consideren que aquesta obra és un malbaratament de fons públics. D’altra banda, tots els grups municipals també s’oposen a tancar els dos passos a nivells d’entrada al municipi, i coincideixen en dues alternatives que reduirien el nivell de trànsit i evitarien el seu tancament.

Ferrocarrils de Generalitat, l’Ajuntament de Térmens i els veïns implicats es reuniran properament per discutir sobre el tema i buscar una solució definitiva.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.