Ferrocarrils de la Generalitat assumirà la gestió del COU al 2020

La gestió de l’equipament d’Àger passa del Consell Comarcal de a Noguera a l’entitat pública de FGC

La Generalitat de Catalunya a través de l’empresa pública de Ferrocarrils de la Generalitat assumirà a partir de l’1 de gener del 2020 la gestió de centre d’ Observació de l’Univers d’Àger.

L’equipament està gestionat des de finals del 2012 pel Consell Comarcal després de que la Generalitat li encarregués la gestió un cop dissolt el Consorci del Montsec primer òrgan gestor de l’equipament. L’encàrrec a la institució comarcal es va fer per garantir la màxima eficiència i eficàcia i proximitat a la ciutadania en la gestió.  Ara i d¡’acord amb la normativa vigent d’encàrrecs de gestió, resulta impossible prorrogar lla  gestió per part Consell Comarcal i passar a ser responsabilitat de l’entitat de dret públic Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Tot i el canvi des de l’administració s’espera donar continuïtat al projecte amb l’objectiu de donar compliment als seus objectius a més de contribuir al desenvolupament econòmic de la comarca de la Noguera. En aquest sentit des de la presidència de Consell Comarcal també s’ha traslladat un missatge tranquil·litzador

El COU Va complir el seu desè aniversari l’any passat i en els darrers anys s’ha convertit en un dels principals dinamitzadors turístics de la comarca assolint registres de visitants històrics .


Informa: Miki Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.