Famílies de Camarasa s’uneixen per reclamar solucions al problema de transport escolar

El tall de la carretera entre Sant Llorenç de Montgai i Camarasa ha complicat la logística dels que circulaven habitualment per la via

La carretera LV-9047 que connecta els pobles de Sant Llorenç i Camarasa es troba actualment tallada al trànsit. Aquest tall del tram, iniciat per reparar els desperfectes de la via i l’entorn, ha florit les últimes setmanes la difícil logística per a la gent que hi circulava diàriament.

Un exemple és el d’algunes famílies de Camarasa les quals porten els seus fills i filles a estudiar a Balaguer i feien la ruta passant per Sant Llorenç. Ara s’han trobat que el Departament d’Ensenyament només ha tingut en compte als alumnes d’estudis obligatoris, i aquells que cursen Batxillerat o cicles no tenen transport per tornar. És per això que s’han unit per reclamar solucions.

Paral·lelament l’Ajuntament de Camarasa ha disposat un servei de transport i menjador, a cost del consistori, per aquells infants de Sant Llorenç que estudien a Camarasa i ara no poden circular per la carretera habitual. Per l’alcaldessa del municipi, les imatges que s’han pogut veure dels despreniments els últims dies no ha fet sinó que augmentar els temors de les famílies i troba lògiques les seves reclamacions.

Altres veïns de la zona també han aixecat la veu els últims dies. Un col·lectiu d’escaladors critiquen que les obres que s’estan realitzant han destrossat un entorn natural, i que segons ells l’estat de la via i de la zona era bo i segur.

La Diputació de Lleida és qui s’encarrega de la gestió de la carretera i les obres de manteniment i arranjament continuen en marxa.


Informa: Gerard Díaz Tribó i Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.