Famílies d’Artesa de Segre protestaran el primer dia de curs contra un docent de l’escola ‘Els Planells’

Pares i mares no portaran els infants a l’escola i es manifestaran per l’incorporació d’un mestre amb un suposat historial problemàtic

El pròxim dilluns 5 de setembre comença un nou curs escolar, i a l’escola ‘Els Planells’ d’Artesa de Segre començarà amb polèmica. Un grup de pares i mares ha decidit no portar els seus infants a l’escola per protestar en contra de l’incoporació d’un docent amb un historial problemàtic.

Segons informacions trobades a la premsa escrita per part de les 14 famílies afectades, en centres anteriors on ha estat s’han manifestat “problemes de convivència”, “falta de tacte amb els infants” i han expressat que es tracta d’una “persona de caràcter complicat i de difícil relació”. Per això han près aquesta decisió com a mesura de pressió al Departament d’Ensenyament, coneixedors que aquest docent ja hauria estat expulsat dos anys de la borsa d’interins per falta de competencies professionals.

El grup de pares i mares també han organitzat una protesta pel mateix dia 5 a les portes del centre per exigir mesures i mostrar el seu malestar davant aquesta situació.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.