Èxit de participació en la 3a edicó del Mercat del Llibre Infantil i Juvenil, Encontats

Balaguer va celebrar aquest diumenge una nova edició dels “Encontats”. Des de primera hora del matí  les parades d’editors i llibreters s’alternaven amb els espectacles infantils en els carrers del centre històric de la capital de la Noguera. Aquesta ha estat la tercera edició de “Encontats”, un certament que de des del consistori balaguerí i l’organització consideren ja com a consolidat i del que en busquen vies de creixement per a futures edicions.

La jornada lúdico festiva del diumenge es va completar amb les jornades professionals per a bibliotecaris i les jornades pels il·lustradors de dies anteriors, una fórmula que segons va explicar Núria Arbós, directora de la biblioteca, tindrà continuïtat.

D’entre els professionals participants d’aquest tercer mercat del conte infantil i juvenil en destaca la presència de llibreters i editors d’arreu de la comarca, ells també van fer una molt bona valoració del mercat.

La 3a edició Encontats va comptar amb l’apadrinament de l’il·lustrador balaguerí resident a Barcelona, Francesc Infante.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.