Estem en perill

Rafel Molina

La Caverna s’ha proposat acabar amb el Gobierno i van a per totes. Només cal repassar la premsa o mirar un parell de telediaris per constatar-ho.

Els tribunals suprems s’han tret la boina i han començat a treballar de valent. Són la punta de llança del ‘Deep state’ o Claveguera profunda. No tenen aturador. Ells són la llei i van repetint contínuament que la llei és la base de la democràcia. Tenen un fetge com una vaca de Hereford.

No hi ha democràcia sense llei, va repetint el policia que li està trencat les costelles a un detingut, el jutge que empresona un innocent i la presidenta que li treu l’acta de diputat a un tipus una mica rebel.

S’està preparant una gran coalició PSOE, PP, VOX, els tres que queden de Ciudadanos, els jutges, Hazte oir, Los legionarios de Cristo, la Guàrdia Civil, les diverses policies nacionals, els de la COPE, els de l’Opus Dei, los abogados cristianos, els sindicats oficials i tots els morts de gana de sempre.

Acabaran amb qualsevol que s’oposi al règim del 78, el de la Constitución que “nos dimos entre todos”. Tenen totes les armes. I l’exèrcit, de pas.

Alguns es pensaven que l’únic enemic de la claveguera érem els independentistes.

Es cert que som els enemics principals perquè això d’anar contra la unidad de la Pàtria se veu que és més greu que robar o matar, però els enemics són tots els que estem contra el règim, i si no t’ho creus mira al teu voltant.

Com que no tenim alternativa, nosaltres haurem de marxar.

Avui és un bon dia. Bon vent i barca nova.

Salut i república,

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.