L’Espai Transmissor de Seró entra al «Megalithic Routes»

 width=

Seró Espai Transmissor, el centre que conserva i exposa un conjunt d’escultures-menhir de fa 5000 anys, ha presentat les activitats per al 2017.

En l’acte hi van intervenir Carme Alòs, directora del Museu de la Noguera i Domingo Sabanés, alcalde d’Artesa de Segre. Tots dos van destacar la importància de les restes i de l’edifici que les acull, que són un actiu cultural i turístic de primer ordre. Seguidament van prendre la paraula els representants d’iPAT Serveis Culturals, l’empresa que recentment s’ha fet càrrec de la gestió del centre.

El programa d’activitats inclou visites nocturnes, tasts de vins DO Costers del Segre (subzona d’Artesa) i cerveses artesanes, així com conferències i tallers adreçats a tots els públics. Entre els projectes a més llarg termini hi ha la sembra, collita i processat de l’espelta petita, un dels cereals més estesos a la zona durant la prehistòria.

Com a colofó a l’acte es va anunciar que, fruit de les gestions fetes pel nou equip gestor, Seró Espai Transmissor ha estat acceptat com a membre de Megalithic Routes, una xarxa de monuments i centres dedicats al megalitisme, i que suposarà un aparador privilegiat davant del públic europeu.

Seró Espai Transmissor es troba al nucli de Seró (Artesa de Segre, la Noguera), i s’hi fan visites guiades els dissabtes (matí i tarda), diumenges i festius (matí). Entre setmana s’hi fan visites concertades per a grups (més informació a seroespaitransmissor.cat).

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.