L’Espai Orígens renova i amplia la seva oferta educativa sobre la Prehistòria

 width=El Centre Espai Orígens de Camarasa presentarà el proper dissabte 26 de gener a les 11 del matí la nova proposta educativa de l’equipament, una aposta per a la renovació de les seves activitats educatives adreçades als alumnes d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat.

Segons indiquen els seus responsables, aquest curs 2018-2019 s’ha renovat la proposta d’activitats sobre la prehistòria per tal “d’adaptar-se millor a les característiques de cada nivell educatiu i a les necessitats del centres i del currículum escolar”.

D’altra banda, s’ha elaborat, en col•laboració amb el Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEPAP-UAB), unes guies didàctiques i un conjunt de materials per tal de donar suport als centres que vulguin treballar els continguts de la sortida a l’aula. Aquesta nova proposta pretén reforçar el lligam entre les escoles i l’Espai Orígens, donant continuïtat als aprenentatges iniciats amb les seves activitats i fent així de la sortida escolar un context d’aprenentatge significatiu.

En aquest acte de presentació es podrà visitar l’exposició Humans Moderns: 10.000 generacions, conèixer la nova proposta educativa de la mà dels seus responsables i fer un petit tastet de les activitats que realitza l’alumnat al centre.

L’acte és gratuït però cal inscripció prèvia al correu electrònic espaiorigens@gmail.com o al telèfon 973420427, ext.2.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.