Els escolars de Balaguer aprenen a comprar aliments saludables amb Caprabo

Són alumnes de  l’escola de la Noguera acabant de fer la compra de l’activitat Tria Bo, Tria Sa que han realitzat aquest matí al supermercat Caprabo de Balaguer.  Es tracta d’una taller organitzat per aquesta companyia de botigues ideada amb l’objectiu de sensibilitzar als més petits sobre la importància de tenir una dieta saludable i fomentar hàbits d’alimentació equilibrada des de la primera etapa del procés alimentari: la compra dels aliments al supermercat.

L’activitat, dirigida a joves de 8 a 12 anys,  està dividida en diverses parts:  una explicació teòrica amb la piràmides alimentària com a eix conductor, l’elaboració d’un menú i fins i tot la compra necessària per dur aquest menú confeccionat pels propis alumnes.

Abans de finalitzar però els alumnes també hauran de passar per caixa i cenyir-se al pressupost marcat.

Aquesta es la desena edició del programa Tria Bo, Tria Sa de Caprabo.  Una iniciativa amb la que els infants gaudeixen i aprenen a realitzar una compra saludable i que també té molt bona acollida entre els docents docents.

Des de l’inici del programa ara fa deu anys ja han realitzat l’activitat 400 alumnes de la capital de la Noguera i prop de 1000 escolars de la província de Lleida.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.