L’Escola de Térmens prepara la 1a Setmana de la Prevenció

Amb aquest rap és com en Jan, en Michael i en Fernando anuncien les activitats que ha organitzat l’Escola Alfred Potrony de Térmens en el marc de la Setmana de la Prevenció. Es tracta d’una iniciativa del centre per tal de concentrar en 7 dies les diferents iniciatives de prevenció que fins ara s’organitzaven durant l’any.

D’aquesta manera, del 4 al 9 de febrer es treballaran aspectes com la prevenció i gestió de residus i reciclatge, la salut i les emergències, l’alimentació, la seguretat vial, l’higene  bucodental o les adiccions als videojocs i Internet. Amb la intenció de que sigui un projecte interdiscilplinari i per fomentar la participació dels alumnes, són ells mateixos els que treballen el material publicitari dins de l’espai de comunicació que van crear a l’escola.

Els nens i les nenes de cicle superior treballen aquests dies en diferents grups tant el guió, com la gravació i l’edició dels diferents materials per tal de posar en pràctica les competències digitals.

La setmana de la prevenció també preveu un joc d’orientació pel  municipi el diumenge 9 de febrer amb la implicació de les famílies.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.