Es reprenen de manera extraordinària les Aules de Formació de la Noguera

El filòleg Rafel Molina parlarà sobre la figura històrica de Ramon Llull

Sessió de les aules de formació de la Noguera (Foto: BTV gener 2020)

Aquest dimecres 16 de juny, a les 18 h, de manera extraordinària i per anunciar el reinici de curs el mes vinent d’octubre, les Aules de Formació de la Noguera organitzen una sessió al Claustre del Consell Comarcal de la Noguera, en la qual el filòleg Rafel Molina parlarà sobre la figura històrica de Ramon Llull.
Quinze mesos després de l’inici de la pandèmia Covid-19, en què es van aturar totes les accions i activitats organitzades de cara a la gent gran de la comarca de la Noguera, els Serveis Socials reprenen de nou aquesta activitat entre altres, que a poc a poc tornaran a la seva normalitat.
Els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ja fa setmanes que han iniciat els contactes amb tots els responsables dels vuit municipis de la Noguera que tenien en funcionament aules de formació abans de la pandèmia.
El fet que els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera organitzin i ajudin a coordinar aquestes aules de formació, sorgeix des d’una nova perspectiva d’acció comunitària inclusiva, que atansa els professionals i els diferents serveis que s’ofereixen des dels serveis socials, a més a més d’oferir formació permanent concentrant els seus esforços a sensibilitzar els ciutadans i ciutadanes de la Noguera de la necessitat de seguir una formació per al desenvolupament personal, cultural i social de les persones.
L’abril de 2020, les Aules de la Noguera comptaven amb gairebé 500 alumnes distribuïts en 8 municipis de la comarca: Balaguer, Artesa de Segre, Ponts, Albesa, Bellcaire d’Urgell, Térmens, Menàrguens i Vallfogona de Balaguer.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.