Es presenta el 1r Concurs de Monòlegs Lapallavacara

Balaguer acollirà els pròxims mesos de juliol i agost el 1r Concurs de Monòlegs “Lapallavacara”, un concurs que aquest matí s’ha presentat al mateix edifici i on hi han assistit Josep Maria Roigé, Alcalde de Balaguer, Miquel Aige, Regidor de Cultura i Francesc Almira, organitzador de l’activitat.Les Regidories de Joventut i de Cultura de l’Ajuntament de Balaguer organitzen aquest nou concurs on els dimecres dels mesos de juliol i agost, i a la terrassa de Lapallavacara, els inscrits al concurs hauran de demostrar la seva habilitat damunt de l’escenari.Els participants al concurs han de ser majors d’edat i han de presentar prèviament el monòleg amb el qual volen participar al concurs.

De tots els participants al concurs, el jurat seleccionarà un màxim de 16 persones, que aniran actuant els diferents dimecres fins arribar a la fase final. En aquesta fase final, el tres finalistes escollits pel jurat, tornaran a actuar i seran els que optaran a guanyar el concurs.

Els premis d’aquest 1r Concurs de Monòlegs són: 1r Premi: 500€, 2n Premi: 250€ i 3r Premi: 100€. I la resta de participants se’ls obsequiarà amb un diploma d’agraïment per la participació en el concurs.

Les bases del concurs i el formulari d’inscripció es pot trobar a la web www.impic.cat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.