Es constitueix l’Associació Balaguer Capital de la Sardana 2022

Amb la col·laboració de la Paeria, es crearà una comissió per preparar el programa d’activitats de la capitalitat

L’Associació Balaguer Capital de la Sardana 2022 s’ha constituit aquest mes de maig per impulsar conjuntament amb la Paeria les activitats vinculades a la capitalitat de la sardana. L’Associació, que s’ha reunit aquest dilluns per començar a treballar una proposta de programa d’activitats, està oberta a tothom, tant a sardanistes com a no sardanistes, i també a d’altres associacions i col·lectius que hi vulguin participar.

A partir d’ara l’associació i la Paeria crearan una comissió per preparar tot el programa de la capitalitat, que tindrà l’objectiu d’aproximar la sardana al conjunt de la societat. En aquest sentit se sumen a la proposta de la Paeria de preparar actes participatius i inclusius.

Des de l’Associació Balaguer Capital de la Sardana es fa una crida a totes les entitats, associacions i clubs esportius de la ciutat per tal que l’any vinent incorporin elements i referències a la sardana a totes les activitats que es duguin a terme.

La Capital de la Sardana és un distintiu itinerant, d’un any de durada, que permet a la ciutat amfitriona d’organitzar tota mena d’activitats per a convertir-se en un pol d’atracció de visitants d’arreu de Catalunya. Està previst que a partir del dissabte 19 de març de l’any vinent Balaguer aculli una seixantena d’actes amb el fil conductor de la sardana o la música de cobla, i que això tingui un important impacte tant pel que fa a la projecció mediàtica com d’impacte econòmic per a la ciutat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.