Esquerra Republicana a la Noguera renova l’executiva comarcal

Jordi Oronich va ser escollit president i Estefania Rufach, secretària general

Regional ERC (Foto: ERC Noguera)

La Federació Comarcal d’Esquerra Republicana a la Noguera ha renovat la seva permanent aquest diumenge al matí en un congrés celebrat a Gerb, escollint com a president,l’actual gerent del Consell Comarcal de la Noguera, Jordi Oronich i com a secretària general, l’actual vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach.

Els trenta militants que han participat al congrés, els quals ho han pogut fer tant de manera presencial com telemàtica, han aprovat per unanimitat la candidatura encapçalada per Oronich.

La llista escollida està formada per quinze persones (8 homes i 7 dones), amb un fort pes municipalista, ja que tretze dels seus components són alcaldes i regidors a la comarca. A banda de Jordi Oronich (Térmens) i Estefania Rufach (Os de Balaguer), completen la llista, Alba Boher (Artesa de Segre), Dolors Gasol (Torrelameu), Kevin Bruque (Balaguer), Montse Fornells (Vilanova de l’Aguda), Eli Lizaso (Camarasa), Omar Noumri (Castelló de Farfanya), Jordi Ignasi Vidal (Balaguer), Didac Garcia (Bellmunt d’Urgell), Isabel Planas (Montgai), Xavier Terré (Vilanova de Meià), Anna Maria Calvís (Menàrguens), Toni Sala (Ponts) i Miquel Plensa (Algerri).

L’objectiu de la nova permanent comarcal serà el de mantenir Esquerra Republicana com la primera força a la comarca de la Noguera.

La clausura del congrés ha anat càrrec del president regional d’Esquerra a Lleida, Miquel Serra i del conseller d’Afers Exteriors i Transparència, Bernat Solé.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.