Ensenyament dóna llum verda per iniciar el procés de construcció de la nova escola d’Albesa

Escola d'Albesa

El director general de Centres Públics de la Generalitat de Catalunya, Lluís Baulenas, va anunciar aquest dimarts a Albesa que el Departament d’Ensenyament ha donat llum verda per iniciar el procés de construcció de la nova escola del municipi. Tal com va explicar Baulenas en una reunió amb l’AMPA i la direcció del CEIP L’Àlber, “es preveu que aquest mateix 2017 es liciti la redacció del projecte bàsic i d’execució i la direcció d’obra i l’any que ve, que es liciti l’obra”. La notícia ha estat molt ben rebuda per part de l’equip de Govern municipal, els pares i mares i, sobretot, per la direcció del centre que ha agraït especialment l’oferiment del Departament de que pugui fer aportacions i sigui consultada per l’equip d’arquitectes en la fase de projecte. “Vosaltres sereu  els usuaris del centre i qui coneixeu millor les necessitats del futur equipament”, va descar Baulenas.

El nou centre es construirà en uns terrenys propers a l’escola actual de més de 5.600 m2 que l’ajuntament de la localitat va cedir al departament fa uns anys. “Les actuals escoles d’Albesa s’han quedat petites, ja que ara han d’utilitzar espais cedits per l’Ajuntament per desenvolupar algunes de les seves activitats com serveis administratius o el menjador escolar”, va explicar l’alcalde, Antoni Balasch. Durant la visita a l’actual escola, Baulenas, va poder veure l’estat actual de les instal·lacions, que inclouen a dos mòduls prefabricats a mode d’aula.

Balasch va explicar també que, una vegada fet el trasllat, l’actual edifici que acull l’escola es cedirà a les entitats i associacions del poble que també tenen necessitats d’espai.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.