Encontats fa bategar el centre històric de Balaguer amb contes i faules

En només dos edicions, Encontats fa bategar la ciutat de Balaguer i ha aconseguit posicionar-se com una fira de referència en el sector infantil en un certamen sense grans ambicions, però que desperta l’essència dels contes al cor Balaguer.

La segona edició dels Encontats arrencava amb l’entrega de premis dels concursos de dibuix i de photocall a alumes i centres escolars. Centenars de persones van visitar la segona edició del Mercat del Conte Infantil que va omplir de faules i contes aquetss carrers encara desconeguts per molts balaguerins.

El certamen també organitzava jornades professionals adreçades a mestres i biblioteques per parlar sobre les novetats del sector. L’Encontats donava cabuda als infants més petits amb espai de jocs per nadons i als més grans amb activitats diverses com un taller de booktrailers, lectures a la ràdio o descens en ràpel. Amb Federic Letamendi apadrinant la segona edició, el certamen reforçava la seva aposta pels il·lustradors locals on aquest any també s’hi incorporava l’Escola Ermengol de Balaguer realitzant tallers d’il·lustració.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.