En marxa el 2n Campus d’equitació Albert Hermoso

Una quinzena de joves genets i amazones participen des d’aquest dilluns 23 de juliol i fins divendres 27 de juliol en la segona edició del Campus Albert Hermoso  a l’Hípica Els Serrats d’Os de Balaguer. Sota les direcció del genet olímpic, i en diferents grups segons el nivell, els participants treballen diferents aspectes del maneig i la cura del cavall i conceptes tècnics i tàctics de l’equitació.

La formació pràctica es complementa amb sessions teòriques on es tracten temes com la nutrició dels cavalls, la història i característiques de les diferents races i també el salt en llibertat.

Per Hermoso, l’objectiu és que els nois i les noies millorin en la seva formació i tècnica d’equitació a la vegada que gaudeixen de l’oci amb els companys: ‘si quan tornin a casa senten que han millorat en algun aspecte, han fet amics i s’ho han passat bé, jo em dono per satisfet‘ ha destacat el genet d’Os de Balaguer.

D’altra banda, la motivació entre els nois i noies és molt gran i asseguren que és una bona oportunitat per treballar i aprendre de tot un referent d’aquesta disciplina, tal i com explica en Mateu Abad, un dels participants: ‘El campus està sent molt divertit i a la vegada estem aprenent molt ja que tenim l’oportunitat de fer classes amb un gran genet’.

Els participants, vinguts d’arreu del territori, s’allotgen a la casa de colònies “Els quatre vents” del Monestir de les Avellanes on fan activitats de lleure i també sessions de bany lliure a les piscines municipals.

L’empresa Aurum Horse és l’organitzadora d’aquesta segona edició del campus que espera consolidar-se en les properes temporades.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.