En marxa el projecte de desenvolupament turístic al pantà de Rialb

El consorci Segre-Rialb ha firmat l’adjudicació del pla director urbanístic que ha de definir el desenvolupament turístic  a l’entorn de l’embassament de Rialb. Els alcaldes dels municipis de Tiurana, Ponts i la Baronia de Rialb a la Noguera, i Oliana, Basella i Peramola a l’Alt Urgell,  van recórrer el perímetre del pantà acompanyats de la tècnica d’Urbanisme que ha de coordinar aquest pla director per estudiar i valorar els projectes pendents.

El pla, que compta amb un pressupost de més de 60.000 euros, haurà d’estar enllestit en un termini de dos anys i segons la president del Consorci, Cristina Barbens, durant aquest termini els municipis podran abordar algunes iniciatives que ja s’han plantejat, entre els quals hi ha la construcció de tres càmpings, una casa de colònies i un pitch & putt, així com diversos embarcadors i un hotel rural.

Els diferents ajuntament i també els promotors privats d’alguns d’aquests projectes veuen aquest pla director com el primer pas per dinamitzar el turisme a la zona del pantà de Rialb.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.