En marxa el programa JoVa a Balaguer

Enguany, els nois i noies treballen en en les tasques de pintura del terreny de joc i de les porteries del pati de l’Escola Gaspar de Portolà

24 joves balaguerins han començat aquest dilluns diverses tasques d’adequació del pati de l’Escola Gaspar de Portolà. Es tracta d’una activitat de voluntariat que forma part del programa Joves i Valors de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera. Durant 15 dies aquests nois i noies ajudaran a la brigada municipal en les tasques de pintura del terreny de joc i de les porteries del pati de l’escola.

El programa JoVa ofereix als nois i noies d’entre 12 i 17 anys de tota la comarca la possibilitat de dur a terme aquest voluntariat durant els dies d’estiu per tal de treballar en la millora d’espais del municipi. L’objectiu d’aquestes activitats és que els joves tinguin un primer contacte amb el que són les obligacions al món laboral.

Depenent del ritme al que avancin les tasques de pintura en aquest 15 dies, els joves treballarien també al pati de l’Escola La Noguera.

Enguany joves de 10 poblacions diferents de la comarca participaran al llarg de l’estiu en la 8a edició del projecte JoVa.


Informa: Alba Cases

1 comentari

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.