Empat del Balaguer amb polèmica arbitral

La calor que es va viure al municipal no va ajudar al Balaguer, que va veure com se li escapaven 2 punts a les acaballes del partit.

El primer gol no va arribar fins poc abans del descans. Els vermells es van avançar amb un gol de cap Marc Sànchez després d’una passada d’Adrià.

A la represa la tranquil·litat del partit es va acabar. La primera targeta que va mostrar l’àrbitre va ser una vermella directa, per expulsar de manera injusta Isaac Solanes en un xoc amb un jugador de l’Igualada quan tots dos saltaven a per la pilota.

Amb un home més els visitants van arribar amb més claredat a la porteria però van topar amb un Alfred molt contundent sota els pals.

Al minut 71 una falta que sacada per Joan la va rematar el jugador vermell  Yerai amb el cap situant el 2-0 al marcador.

Tot i jugar amb 10 aquest marcador li va permetre al Balaguer tenir la situació controlada, però per poca estona. Al 77 un fabulós eslàlom i un gran xut de Palet, va escurçar les distàncies i donava opcions als visitants quan faltaven pocs minuts pel final.

Ja en el temps afegit l’àrbitre va assenyalar penal en aquesta jugada per unes suposades mans de Darias dins l’àrea quan rebutjava la pilota pel terra. Palet va convertir el llançament des dels 11 metres per tal de situar al marcador el 2-2 definitiu.

Per mes desgràcia els vermells  van acabar el partit sense Víctor per una lesió al genoll. El 8 dels vermells va abandonar el camp sense poder caminar en braços dels seus companys.

Joan Roca ha qualificat l’arbitratge de nefast, mentre que Ton Mayor assegurava que es mereixien més.

Al finalitzar l’encontre la plantilla del Balaguer s’ha fet una foto de família amb els alumnes i treballadors de l’Estel que han presenciat el partit.

La propera jornada els de la Noguera tornaran a jugar com a locals i rebran la visita del Santboià, segon classificat de la categoria.