Embolica que fa fort

Rafel Molina

Aquest és un savi consell que  va repetint el poder des del principi de la història.

Es tracta de confondre el personal, atabalar-lo amb notícies i informacions la majoria falses, de manera que  no s’acaba de saber què ha passat  i qui és el culpable, amb la qual cosa el poble calla espantat o fastiguejat

Els que es dediquen a enriquir-se i a prosperar  a costelles del poble,  segueixen treballant i segueixen traient profit  del Palau de Marivent,  de les hidroelèctriques, de la llet de Mercadona i del canvi climàtic.

Sense anar  tan lluny, amb les promeses d’olimpíades, del traspàs de rodalies, l’ampliació de l’aeroport, l’acabament de les obres de la Sagrera i un parell més de safranòries o  pastanagues, de gran qualitat, diràs que anem passant  amb una certa normalitat estival.

També hi ha qui es dedica a repetir cada dia que el govern de la Generalitat, en mans de qui està,  no està fent res de ben fet. No com abans que tot funcionava tan correctament. Allò sí que era un govern.

La caverna ha fet seu el discurs.  Entre uns i altres ens volen fer empassar una certa sensació de fracàs. Per massa o per massa poc.

La seva tesi és que no sabem fer res de ben fet. Tot ens ho han de donar des de Madrid.

Ens estan robant, és cert, però com que ho seguiran fent, ens convé més estar bé amb ells. Ja veus quines penques.

Calma però.  A la Moncloa no ho saben i els que es dediquen a ridiculitzar-nos tampoc, però se n’està preparant una de molt bona.

No afluixem companys.  Guanyarem segur.

1 comentari

  • JOSEP MARIA CASTELLS

    Enlloc de dividir el que hem de fer és unir esforços per no dividir. I no em refereixo a unir Catalunya amb Espanya ni de cap altre país que tingui ganes de ser autònom o independent. Em refereixo a que si seguim votant als mateixos (ERC) molta gent ho passarà malament. Crec que les eleccions catalanes les guanyarà el PSC amb una amplia majoria i a les municipals guanyarà el PSC amb almenys 6 regidors.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.