Els salvadors de les pàtries

Rafel Molina

Els salvadors de les pàtries.

Segurament els que sempre estan disposats a trobar culpables i fan anar greus paraules contra uns i altres, sempre dels nostres, no cal dir, deuen ser agents  pagats pels altres i no tenen més missió que embolicar, fer mal ambient i procurar allò que se’n diu “el mal rotllo” que acaba emparant-se de xarxes socials, mitjans de comunicació i fins i tot de whatsapps originalment innocus.

No cal dir res de les xarxes socials que ja es dediquen bàsicament a l’insult  com aquella que diuen el Twitter. Un festival.

Una cosa ha tingut de bo :

Quan els agents dels altres van començar a insultar independentistes,  molts que estaven per la causa, es van apuntar a la moda i també llançaven els seus verinosos dards contra qualsevol líder nostrat, empresonat o exiliat..

Ara han vist que tots els líders diuen coses que no tothom s’empassa i que no per això han de ser decapitats ni penjats en la plaça pública.

Els que som de formació anarquista o anarquitzant, que mai hem tingut especial afició als líders, ens ho mirem amb una certa sorpresa, tampoc no molta perquè ja se sap com està el pati i el nivell de comprensió lectora.

I què ha tingut de bo? Ah sí, que ara, tret dels messiànics salvadors de pàtries diverses, els independentistes, han deixat d’insultar-se i ara es demanen  comprensió, col·laboració i reflexionar  “amb l’objectiu d’avançar cap a la ruptura democràtica”  Ja està prou bé.

De pas podrien deixar que els líders vagin parlant i ells podrien posar-se a treballar en alguna cosa concreta, no?

Salut i república.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.