Els escolars de la comarca visiten “Sota pressió” a l’Oficina Jove de la Noguera

L’Oficina Jove de la Noguera acull un any més l’exposició “Sota pressió” organitzada pel Consell Comarcal de la Noguera en col·laboració amb l’Associació Antisida de Lleida, entitat amb la qual treballen de manera continua al llarg de l’any, organitzant diferents tallers de temàtica diversa adreçats a tots els joves de la comarca.

Des de la passada setmana els escolars de 4t d’ESO dels diferents instituts de la comarca han pogut visitar aquesta exposició ubicada al primer pis del casal Lapallavacara. La mostra pretén exposar de manera gràfica com afecta la pressió de grup a l’hora de prendre decisions.

En la visita primer es realitza una sessió informativa sobre el món de les addiccions i després se’ls separa en 3 grups reduïts. Un d’ells visita la mostra, l’altre fa un visionat de diferents vídeos relacionats amb les drogues i el darrer respon una enquesta sobre els hàbits de consum. Tots els grups realitzen les tres activitats amb la finalitat que acabin reflexionant sobre els diversos temes que se’ls proposa.

A banda de les visites dels escolars, la mostra estarà oberta a tots els públics fins el pròxim 15 de març en horari d’obertura del casal Lapallavacara.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.