Els escolars de Balaguer visiten la Cúpula Gustum

La Cúpula Gustum ha tornat a fer parada a la Noguera i aquest dimecres els escolars de Balaguer han pogut visitar aquest espai inflable que s’ha col·locat a l’escola Àngel Guimerà. Dins de la Cúpula els alumnes viuen una experiència visual immersiva on se’ls dona a conèixer diferents elements en referència a la producció agroalimentària de l’àmbit rural Català.

Prop d’un centenar d’alumnes de 6è de primària, han gaudit d’aquesta activitat que s’emmarca dins del projecte que coordina el grup d’acció local Leader Ponent en el qual hi participa el Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord amb  tots  els  Grups d’Acció Local de Catalunya.

A més d’observar un contingut audiovisual immersiu en 360 graus, els escolars han realitzat una sèrie de jocs col·lectius que els permeten valorar la producció agroalimentària així com conèixer el paisatge que generen.

Gràcies a aquesta proposta pedagògica que ofereix la Cúpula Gustum els nens i nenes aprenen la importància que té la tasca de les persones que produeixen aliments al territori.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.