Els escolars de Balaguer fan la plantada de l’arbre a Les Franqueses

Enguany es plantaran al voltant 250 arbres a la zona de Les Franqueses en una activitat que posa en valor l’espai natural i històric del monestir

Els escolars de Balaguer participen aquesta setmana a la ‘Plantada de l’arbre a Les Franqueses’ una de les activitats amb més tradició del Pla Municipal de Dinàmica Educativa organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i la Paeria de la capital de la Noguera. Des de fa uns anys i amb l’adquisició de l’espai de les Franqueses per part del consistori l’activitat es centra en reforestar l’espai natural del Monestir i d’aquesta manera donar a conèixer als infants de la ciutat aquest espai històric i natural.

Enguany es plantaran al voltant 250 arbres a la zona anomenada del Graver que s’ubica a la bultra del camí que connecta el Monestir de les Franqueses amb la ciutat de Balaguer.

Al llarg de la setmana hi passaran els alumnes de tots els centres educatius de la ciutat en una activitat que a més a més es completa amb un joc de pistes sobre el Monestir, una fórmula perfecta per acabar de conèixer una part de la història de Balaguer, fer-ho d’una manera lúdica i acabar amb un record de l’espai i l’experiència.


Informa: M. Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.