Els ‘Balcons Il·lustrats’ ja homenatgen a Frederic Letamendi i els seus personatges

Aquest dissabte s’ha inaugurat oficialment el mural en el marc de l’Encontats

Sota una gran expectació de familiars, amics i coneguts d’un personatge il·lustre de la ciutat que ja llueix homenatjat en un mural, Balaguer ha inaugurat oficialment aquest dissabte el nou ‘Balcó Il·lustrat’ dedicat a Frederic Letamendi.

El ‘Leta’ i els seus personatges més rellevants que va idear i dibuixar en incomptables ocasions formen part d’aquest mural que homenatja a un artista la família del qual reconeix sentir-se orgullosos de la implicació i resposta de tothom envers a aquest projecte.

Aquest és el quart ‘Balcó Il·lustrat’, una iniciativa engegada des del Museu de la Noguera amb la idea de reconèixer a persones rellevants de la ciutat, i que en aquesta ocasió s’ha deixat en mans de la pintora Núria Riba. El carrer dels Teixidors ha sigut el lloc escollit per retratar en aquesta ocasió un balcó il·lustrat més complex.

La inauguració s’ha fet en el marc de l’Encontats, el qual en Letamendi en va ser el seu padrí en la segona edició. En aquesta ocasió a més també s’ha presentat un recull de làmines didàctiques amb 192 reproduccions del dibuixant cedides per la seva família.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.