El Vilanova no pot aturar al C.F.Balaguer

El Club de Futbol Balaguer va saldar la seva visita als alumnes obrers  amb una victòria de prestigi davant del Vilanova. L’equip del Garraf va presentar novetats en el seu onze on el porter Vincenzo va suplir Javi Martínez, porter titular fins al moment. Però tot i els canvis el problemes defensius dels Blanc i blaus van aparèixer molt aviat.

Al minut 16 Adrià va aprofitar una pilota centrada per Genís per situar el 0 a 1 al marcador. Els vermells, molt contundents en defensa es sentien còmodes esperant l’error del rival i aquest va tornar arribar a l’equador del primer temps quan una altra vegada Adrià va recollir una pilota mal assistida pel mig del camp del Vilanova. En aquesta ocasió però l’esfèrica es va estavellar al travesser.

Al minut 42 va arribar els segon gol vermell. Adrià va tornar a connectar amb Genís per afusellar la porteria visitant.

Abans de la mitja part el Vilanova va aconseguir ficar una mica de pebre en un partit on es va mostrar totalment impotent. El gol vilanoví va arribar després de que l’arbitre xiules un penal a la defensa del conjunt de la Noguera. Juanjo Carricondo va ser l’encarregat de situar el 1a 2 al marcador instants abans de l’equador del partit.

El segon temps va seguir la mateix dinàmica, amb un Balaguer molt intel·ligent que va poder sentenciar el partit al minut 68 després de que Assier transformés un penal comés a Yerai.

Amb aquesta victòria el Balaguer encara no coneix la derrota a domicili i es consolida al liderat del grup.