El sènior femení del CB Balaguer guanya al Barça B

1

Les noies del sènior femení van imposar-se a casa davant el Barça B en un partit d’alt nivell. Paniagua va ser la millor de les locals amb 18 punts.

El Balaguer, va sortir sense complexes i a competir per intentar donar la sorpresa davant el segon classificat. La primera part va estar molt renyida i cap dels dos equips va aconseguir un avantatge clar. Les blaugrana però, arribaven al descans amb una renda de 5 punts (24 a 29). En el tercer període les balaguerines van capgirar el marcador sumant un parcial de 21 a 13. En el darrer quart, amb tot per decidir, les vermelles van mantenir la sang freda i malgrat els intents de l’equip visitant de capgirar el marcador, les noies entrenades per Sergi Llurba van continuar fermes al capdavant del marcador i van acabar guanyant 64-56. Amb aquest resultat el sènior femení suma una nova victòria que li permet mantenir-se a la zona mitja de la primera categoria catalana.

Daltra banda l’equip júnior masculí que competeix a la lliga interterritorial va sumar la seva tercera victòria en la visita a la pista del Sant Cugat. En un partit entre cuers de la taula, la igualtat va ser la protagonista i cap dels dos equips va dominar amb contundència. Finalment en el darrer període els vermells van posar una marxa més i superant totes les adversitats van aconseguir una diferència de 14 punts que els va permetre tancar el partit amb un marcador de 62-76. De moment l’equip entrenat per Carlos García i Joan Mateu ocupen les posicions de descens amb 3 victòries i 13 derrotes.