El Santboià qüestiona el liderat del Balaguer

Primera derrota del Balaguer al campionat de Lliga. Els homes de Jordi Cortés no van superar al que està cridat ser un dels equips punters de la categoria, el Santboià.

L’equip del Baix Llobregat va dominar els primers minuts de l’encontre però el Balaguer aguantava bé els atacs de l’equip de Juan Camilo que no aconseguia superar a Alfred. L’empat a zero però, es va mantenir fins al minut 24, Buba roba una pilota en zona defensiva que serveix a Gaudioso per que aquest a plaer obri el marcador.

El partit es complicava pels homes de Cortés, que intentaven igualar el partit sense massa fortuna. Al minut 35 va arribar una de les jugades clau del partit, Adrià se les te amb el porter local Jaume Albert i l’àrbitre acaba expulsant al capità Isaac Solanes.

La segona meitat va evidenciar la inferioritat numèrica dels de la Noguera i ben aviat van veure com el Santboià posava més distància en el marcador. Joaquin Avellaneda assisteix a Joel Martínez i aquest marca el segon pels del Baix Llobregat.

El 2-0 va deixar molt tocats als homes de Jordi Cortés que van veure com minuts després Joaquin Avellaneda ampliava encara més la distància amb una precisa vaselina.

Abans d’acabar el partit el santboià va arrodonir la victòria amb un quart gol obra de Pedro Bravo.

Al final de l’encontre Cortés va admetre que l’expulsió va restar opcions al seu equip, per la seva banda Juan Camilo es mostrava satisfet amb la victòria.

Tot i la derrota el Balaguer continua líder de la categoria gràcies a les ensopegades dels seus perseguidors. El pròxim partit de Lliga serà el proper dissabte al Municipal de Balaguer a les 18h de la tarda enfront del Reddis, cuer de la categoria.