Rafel2Com més va, més es nota que l’Estat espanyol, allò que se’n diu el règim del 78,  està en plena descomposició. Ara com ara estan oferint un lamentable espectacle públic.

El Fiscal General, seguint les ordres rebudes, ha estat buscant  desesperadament un delicte per encolomar-lo al President de la Generalitat de Catalunya i un parell de conselleres. L’argument no té ni cap ni peus, però el faran anar igualment. Ningú no sap com acabarà la cosa perquè els fiscals catalans ja han dit que no hi ha cap delicte de res. Potser acabaran beatificant el Mas.

Un exemple de la utilització que fa l’Estat de la justícia.

De l’atac cibernètic a la Generalitat el 9N, tot i que se sap que va ser obra de professionals, no cal investigar res perquè igual torna a sortir el Ministerio del Interior.Partido_Podrido

Una altra mostra de la descomposició del règim ha estat el cap de l’exèrcit que ha parlat de metròpolis i colònies per referir-se a la situació de l’estat. En aquestes ratlles que escric, havia emprat aquests termes vàries vegades, però que ho faci un general, al davant del conegut traficant d’armes que ara fa de Ministre de Defensa, són figues d’un altre paner.

Exemple final: Mariano Rajoy anirà a Barcelona, i en una altra demostració d’intel·ligència i de visió política del gran estadista, no es trobarà amb el Mas, ni amb cap grup parlamentari sinó que farà cap a la seu del P.P. rebrà els aplaudiments dels seus correligionaris i se’n tornarà cap a casa. Apoteòsic.

Quina putrefacció o putrescència, companys.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.