El PSC celebra els actes centrals de campanya a Balaguer i Oliana

Hi va participar la portaveu del Grup Socialista al Senat, Eva Granados

 

Eva Granados, portaveu del Grup Socialista al Senat, va participar aquest dimecres als actes centrals de la campanya electoral a Oliana, amb el candidat a l’alcaldia de Compromís per Oliana, Francesc Gualdo, actualment tinent d’alcalde del consistori en coalició; així com amb la candidata del PSC a l’alcaldia de Balaguer, Lorena González.

Granados ha afirmat que “a Oliana i Balaguer tenim dos candidats socialistes amb moltes ganes de treballar de valent per millorar els seus pobles, perquè, com en molts altres municipis de Catalunya, s’ha perdut molt temps parlant d’independentisme i se n’ha dedicat molt poc al que veritablement importa”.

I ha afegit que “Oliana i Balaguer necessiten alcaldes com Francesc Gualdo i Lorena González, que siguin proactius, truquin a les portes d’altres administracions per cercar ajudes i actuacions estatals per als seus municipis. Que s’entreguin als seus pobles”.

L’olianès Francesc Gualdo ha assegurat que “aspirem a governar. Necessitem més serveis públics bàsics, indústria i feina. Que el govern municipal escolti a la ciutadania i que també escolti a les empreses, perquè no marxin”. I ha afegit: “ens hem de convertir en municipi de referència del sud de la comarca de l’Alt Urgell”.

Per la seva part, la candidata a l’alcaldia de Balaguer, Lorena González, ha parlat de quines són les prioritats del municipi: “És necessària l’ampliació del polígon, que hi hagi més feina i oportunitats perquè les persones es puguin quedar aquí i desenvolupar el seu projecte de vida. A banda, cal posar fil a la gestió del dia a dia, per revertir la deixadesa dels carrers, especialment els del centre històric, i aconseguir un agent per cada mil habitants, per garantir la seguretat dels veïns i veïnes de Balaguer”.

A més a més, la capital de la Noguera té l’oportunitat de tenir la primera alcaldessa de la ciutat: “comptem amb un equip renovat, estem il·lusionades i creiem que el canvi és possible”, ha afegit González.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.