El programa d’acompanyament ‘De la mà’ tindrà continuïtat al 2021

Després de dues edicions, la del 2019 i 2020, el servei es consolida gràcies programes treball als barris i treball i formació

El projecte ‘De la mà’ continuarà aquest 2021. Després de dues edicions la del 2019 i 2020 el servei es consolida gràcies als programes; treball als barris i treball i formació a través dels quals es contracta als treballadors. En total s’ha prestat el servei a més de 40 persones que han estat ateses per prop d’una quinzena de treballadors contractats a través dels diversos programes amb els que es vehicula el projecte.

Un servei que malgrat les restriccions no s’ha interromput mai i que s’ha adaptat en tot moment a les restriccions ocasionades per la pandèmia.

L’acompanyament està dirigit a persones majors de 65 anys que necessitin un cop de mà en les tasques diàries més quotidianes.

Els interessat es poden informar a través de la pàgina web de la Paeria. De la mà és un projecte que va començar  a realitzar-se, només, al centre històric a través del programa treball als barris i que de seguida, i gràcies a la bona acollida, es va expandir a tota la ciutat. La del 2021 serà la tercera edició del programa.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

1 comentari

  • Susana galera

    Un bon programa, que es va començar amb una gran ilusió, per lo que representaba,y pensó que encara segueix aquesta gran ilusió , es per aixo que encara continua, veure la gent gran feliç, encantada per la ajuda prestada, per la compañía, per la solidaritat.Escoltar tot tipus d’histories que ens contaben a les meves companyes y a una servidora, histories que ens han Fet riure, ens han sorpres y sobre tot ens han ensenyat, orgullosa de haber sigut una de les primeres acompanyants de aquesta nostra Gent gran.feliçitacions y que continueu per molts anys mes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.