El PP de Balaguer acusa l’equip de govern de CiU de manca de transparència per no facilitar els decrets de l’Impic

Joan Maria Molins, regidor del PP a Balaguer

Joan Maria Molins, regidor del PP a Balaguer

El regidor del grup municipal del Partit Popular de Balaguer, Joan Maria Molins, ha denunciat la “falta de transparència” de l’equip de Govern de CiU, pel fet de no haver facilitat encara els decrets de l’Institut Municipal Progrés i Cultura (IMPIC), quan els ve demanant des del passat 7 de gener.

Molins ha explicat que l’IMPIC no es reuneix des del passat mes de juliol, quan ho hauria de fer cada tres mesos, i l’alcalde no ha deixat veure els decrets signats des de l’estiu de l’any passat, “la qual cosa denota una falta de transparència indigna d’un alcalde”.

El regidor del Partit Popular va denunciar el fet de no facilitar els decrets de l’IMPIC en la sessió del passat ple del 29 de gener.

Per la seva banda, l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, va explicar el passat divendres en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer que els serveis tècnics de l’Impic porten un retard en l’emissió dels decrets i va avançar que aquesta setmana hi haurà una persona de reforç per acabar tots els decrets i entregar-los de forma completa. Roigé també va negar manca de transparència.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.