El Ple de la Paeria aprova un conveni per col·laborar en la gestió de la crisi sanitària de la Covid-19

El ple de la Paeria de Balaguer celebrat aquest dijous va aprovar el projecte d’obres i reforma d’urbanització de la Plaça Sant Domènec, amb l’abstenció de Junts Per Balaguer qui va al·legar que ara no és moment de fer inversions amb un pressupost tan elevat com aquest.

D’altra banda, també es va aprovar per unanimitat el projecte d’adequació de la vorera d’accés al pavelló Molí de l’Esquerrà així com també un conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior i la Paeria de Balaguer per a l’adhesió al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci i un altre de cooperació interadministrativa entre el Departament de Salut de la Generalitat i la Paeria de Balaguer per a la coordinació dels serveis públics en la gestió de la crisi sociosanitària provocada per la Covid-19.

Així mateix també es va donar llum verda a la moció de la CUP per declarar Balaguer territori lliure de paradisos fiscals. Pel que fa a la resta de punts, tant des de Junts per Balaguer com des de la CUP van criticar la gestió econòmica de l’actual equip de govern a la Paeria.

En aquest sentit van votar en contra o es van abstenir en punts com els RECs (Reconeixement Extrajudicial de Crèdit) o en la modificació de crèdit al pressupost de la Paeria d’aquest 2020, una modificació en la qual també es van abstenir el grup del PSC i de Balaguer ara sí.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.