El ple de la Paeria de Balaguer va aprovar el pressupost del 2021 que ascendeix a 21 milions d’euros

El comptes van comptar amb 10 vots favorables (Esquerra i Balaguer Ara sí), 6 abstencions (Junta per Balaguer i PSC) s i un vot en contra (CUP)

L’equip de govern de la paeria de Balaguer va portar a aprovació el pressupost pel 2021 en un ple extraordinari celebrat a distància a través de mitjans telemàtics.

Tal i com van presentar la setmana passada, els comptes ascendeixen en 21 milions d’euros del que sen destinaran 4’5 al capítol d’inversió amb la finalització de l’escola Mont-roig com una de les principals actuacions d’aquest exercici. L’obra pressupostada amb més de dos milions d’euros serà finançada per la Paeria i retornada posteriorment per la Generalitat. Precisament la manera d’execució d’aquesta obra  van ser un dels motius de l’abstenció del grup municipal del PSC.

La falta de projecte i el fet de que es portin aprovació al mes setembre van ser alguns dels motius pels que Junts per Balaguer i la Cup es van abstenir  i van votar en contra, respectivament,  de l’aprovació d’aquest pressupost.

Precisament La sessió extraordinària d’aquest dilluns va servir perquè prengués possessió Carmen Nuñez Lopez com a regidora e la cup en substitució de Josep Maria Colea qui va renunciar al lloc en el ple del mes de juny.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.