El ple de la Paeria de Balaguer aprova la nova ordenança reguladora de la protecció d’animals

El Ple de la Paeria de Balaguer va aprovar de manera inicial una nova ordenança reguladora de la protecció d’animals. La nova normativa preveu un augment de les sancions per la protecció dels animals i pretén millorar el control de les colònies de gats ferals habilitant cursos d’alimentadors. Amb la nova ordenança també es preveu desencallar la posada en funcionament del Centre d’ Acollida d’Animals Domèstics i la teva regulació. Pel Paer en cap de Balaguer la nova ordenança ha de facilitar la convivència municipal.

En aquest sentit també es va aprovar  el conveni de col·laboració entre la Paeria, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida i el Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya per a la gestió del cens municipal d’animals de companyia.

Per altra banda el ple també va debatre i aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern Text refós de la “Modificació puntual de les Normes Subsidiàries de la zona arbrada del costat del Pavelló del Molí de l’Esquerrà i de la pista de la zona del secà  amb el que es pretén construir un nou pavelló esportiu en aquesta zona. Un modificació que ja s’havia portat al ple en anterioritat i que no s’havia aprovat. En aquest cas tot i aprovar-se va continuar sense comptar amb els vots favorables dels partits de l’oposició amb l’excepció del paer de Balaguer ara Sí.

Finalment no va prosperar la moció presentada pel PSC en favor del manteniment dels llocs de treball de les llars d’infants ja que no va comptar amb el suport de l’equip de govern que va admetre que el descens de matricules fa impossible mantenir l’actual plantilla.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.