El novembre es presenta carregat d’actes de Ciutat del bàsquet Català

Fins a tres activitats s’acumularan durant el present mes de novembre

Coincidint amb l’entrada del mes de novembre, la ciutat s’engalana per rebre els actes festius de Sant Crist i amb aquests es presenta una de les primeres activitats del programa de ciutat del bàsquet Català per el present mes de novembre amb l’exposició de Balaguer amb B de bàsquet. Coincideix a més, que el pregoner de les Festes serà Xavier Sánchez Bernat, exjugador professional de bàsquet, fill de Balaguer i que va marcar tota la seva carrera arreu del territori nacional, y en especial, al C.B. Múrcia.

L’exposició recull els prop de 90 anys d’història d’aquest esport a la nostra ciutat, a diferència d’anteriors exposicions que s’haguessin pogut portar a terme, aquesta és caracteritza per la seva línia cronològica que es va iniciar a la nostra ciutat el 1936 i que avui continua permet al Club Bàsquet Balaguer sent un referent esportiu i social a la ciutat.

A més el proper 14 de novembre es recollirà a Balaguer la convocatòria de seleccions infantils i cadets de la selecció catalana, en una concentració per preparar futurs tornejos nacionals, en els que la selecció catalana es troba sempre en les posicions més altes de classificació; i el proper 21 de novembre s’ha atorgat a la ciutat de Balaguer la possibilitat d’organitzar el campionat de Catalunya de Bàsquet per a discapacitats; amb l’organització des de l’ACELL, el club esportiu l’estel i la col·laboració dels quatre estaments que formen la comissió organitzadora d’actes de Balaguer, ciutat del bàsquet català: Paeria, Representació Territorial de bàsquet a Lleida, Fundació del Bàsquet Català i Club bàsquet Balaguer.

Durant el proper mes de desembre el programa d’actes s’anirà tancant a fi efecte de fer el traspàs a la propera ciutat, amb seu pendent, per a l’exercici 2022.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.