El Montsec i l’illa de La Palma crearan una xarxa de destinacions turístiques vinculades a l’observació astronòmica

El Montsec i l’illa de La Palma crearan una xarxa de destinacions turístiques vinculades a l’observació astronòmica amb la intenció que esdevingui una eina per potenciar el desenvolupament d’aquest model d’oci. Així ho van anunciar en el transcurs de la visita que una representació política, científica i empresarial de l’illa canària ha dut a terme als equipaments científics del Parc Astronòmic del Montsec.

Amb la creació d’aquesta xarxa de destinacions turístiques, que es preveu que estigui enllestida el primer semestre del 2015, el Montsec i l’illa de La Palma pretenen dotar-se d’una plataforma d’actuació a través de la qual poder presentar projectes d’acció conjunta i d’intercanvi per al desenvolupament del turisme de les estrelles.

El grup canari de visita al Montsec ha centrat el seu interès especialment en el COU, en tant que equipament de divulgació científica adreçada a públics diversos, i en les actuacions de les administracions públiques per promoure el turisme de la zona.  En aquest sentit, la delegació ha visitat l’Espai Transmissor de Seró, a Artesa de Segre on han pogut conéixer les activitats que s’hi desenvolupen en realació a l’astroturisme.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.