El Monestir de les Franqueses acull l’obra de teatre ‘Adreça desconeguda’

‘Adreça desconeguda’ està interpretada pels actors Javier Lázaro i Francesc Vilalta i dirigida per Jesús Agelet

El Monestir de Santa Maria de les Franqueses serà escenari del 13 al 16 d’agost de l’obra de teatre ‘Adreça desconeguda’ de Kressmann Taylor.

La trama se situa a l’any 1932 i explica la història de l’alemany Martin i el jueu Max que comparteixen una gran amistat i són socis d’una galeria d’art. El Martin decideix tornar al seu país amb els seus, mentre que el Max es queda a San Francisco per dur el negoci comú amb la promesa que s’escriuran des del moment de la seva separació.

‘Adreça desconeguda’ està interpretada pels actors Javier Lázaro i Francesc Vilalta, que donaran a conèixer la història de Max i Martin a través d’un sentiment que va més enllà de la interpretació.

Francesc destaca la profunditat de la trama, que espera que convidi als assistents a reflexionar.

Aquesta obra de teatre, adreçada a tots els públics, està dirigida i adaptada per Jesús Agelet i es farà en memòria de Josep Maria Llobet, que és qui va iniciar aquest projecte.

L’obra que tindrà lloc els dies 13, 14, 15 i 16 a les 22h de la nit, comptarà amb un col·loqui amb el repartiment de l’obra el dissabte en acabar-se la darrera funció.

Cal recordar que degut a la crisi sanitària provocada per la Covid-19, l’aforament es veurà limitat a una cinquantena d’espectadors per funció que podran comprar les entrades prèviament a la seu de la Fundació Marguerida de Montferrato.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.